Dansk psykiatri

Hvorfor er dansk psykiatri noget lort, fordi de fleste psykiatere ikke kan gøre rede for de psykologiske bivirkninger og de anerkender ikke de biologiske bivirkninger som et stort nok problem til at lade være med at tage psykofarmika, i de fleste tilfælde, når der bliver udskrevet "medicin". De psykologiske bivirkninger folk får af psykofarmaka, står ikke på indlægssedlerne til medicinen. Og derfor får folk det ikke at vide. Det er for dårligt af psykiaterne, og pille fabrikanterne. Det er vist dokumenteret i form af menneskeliv, og det er klamt at ca. 21 proffe professere ikke kan få styr på det, og derfor skal det store dele af det psykiatriske system laves om, og det meste af LORTET væk, og ikke gentages. Så som tvang, klam teknik, både analogt og digitalt, og alt det andet lort som er under opsejling stoppes. JEG KAN KUN ANBEFALE AT DET MESTE AF PSYKIATRIEN BLIVER STOPPET, OG DER BLIVER KRAFTIGT RETTET OP OG MER'   TIL. PSYKIATRIEN SKYLDER DE NU LEVENDE PSYKIATRIBRUGERE EN ORDENTLIG UNDSKYLDNING, OG MER TIL :-)

 Psykiatrien har haft deres forsøg, på at rede mennesker, og de fejler for meget og systemet er for dyrt at holde igang, jeg kan kun, ønske at folkene i og bag psykiatrien holder op med deres pis og lader folk være i fred.

 

SPØRGSMÅL : FOR HVOR MEGET ER ET MENNESKELIV VÆRD ?

SVAR : DET ER UVURDERLIGT, OG LIV & LIVET ER FOR VIGTIGT TIL AT OVERLADE TIL PSYKIATRIEN, I NUVÆRENDE FORM. PSYKIATRIEN ER VED AT VENDE ORDETS OPRINDELIG MENING PÅ HOVEDET ( PSYKIATRI ORDET ER SAMMEN SAT AF HELSE OG PSYKE ( SOM ER EN DEL AF SJÆLEN ) . DER DØR SIMPLETHEN FOR MANGE MENNESKER I PSYKIATRIEN. DE DÅRLIGE RESULTATER ER SVÆRT TILGÆNGELIGE I FORM AF  STATISTIKKER., OG ANDET DOKUMENTERBART MATERIALE.

 

 

UNDSKYLD JEG VED GODT DET ER RÅT AT FORTÆLLE FOLK DETTE, MEN DET ER NØDVENDIGT AT FORTÆLLE DET FOR ALTID. FOR FRED OG KÆRLIGEHED ER DET DER BESTEMMER FOR ALTID OSSE I PSYKIATIREN, OG IKKE FUSK OG LØGNE, SÅ MÅ DET MESTE ANDET SÆTTE FARTEN NED I SAMFUNDET. VI MÅ HAVE FÆLLESSKABET TILBAGE BÅDE FOR BEHANDLERE OG PSYKIATRIBRUGERE, SYNTES JEG.

 

 

PSYKIATRI JOURNALERNE er fulde af sludder, fordi folk sidder på kontoret og SKAL SKRIVE EN FORTOLKNING AF FOLKS PSYKE, det er SYND at sygeplejerske og andre gode folk, skal agere kontor folk, det er simpelthen for hårdt at observere.

 

 

 En anden ting er personalets på diverse psykiatriske behandlingssteder, er gennemført BRUTALE, her bliver der brugt mobning, indespærring og frihedsberøvelse, i den store stil, hvilket er ret ubehageligt, og som er svært at se har noget med god behandling at gøre, og før stående er også nogle af grundene til at det er meget få mennesker der bliver raske i psykiatrien. PSykiatrien producere simpelthen flere syge mennesker end de gør raske, og indlægssedlerne står der også at folk ikke helbredes ved at spise piller. Ytringsfrihed kan du skyde en hvid pil efter i deres systemer, enten bliver dine udsagn skrevet forkert ned eller misfortolket eller bare gement manipuleret til noget der ikke passer.

Forside