Forside
 Mit navn er Mikkel Appel og jeg har lavet Denne hjemmeside, Fordi jeg mener det er på tide at jeg bruger mit efternavn i ordets oprindelige betydninger, fordi vores rettigheder er under pres for tiden og jeg mener at, der må kæmpes for menneskerettighederne hvor end de bliver overtrådt, og kæmpe, det vil jeg gøre fremover. Hjemmesiden handler grundlæggende om FRED OG systemkritik, fordi FRED er en Mangel vare, selvom vi kunne spare en masse penge, liv og problemer ved at satse totalt på fred og handle til det fælles bedste, en overgang indtil folk er glade og der er ligevægt i samfundet Hjemmesiden er privat, og Det vil sige at jeg alene er ansvarlig for hvad der står på hjemmesiden. og det er mig som bestemmer suverænt hvad der står på siden, og lige meget om du kan li' det eller ej! Der er to spor på denne hjemmeside Fred og systemkritik. Freds delen kommer du ind på ved at klikke på logo'et Fred FOR Altid, Systemkritiker delen kommer du ind på ved at klikke på teksten Mikkel Appel har ikke sympati for eliten? Neden under denne tekst kasse kan du læse om hvad jeg har lavet i løbet af mit liv, og du kan måske få en ide om hvem jeg er og hvad jeg kæmper for og hvordan jeg vil bære mig ad, med at løse problemerne og hvad jeg har gået igennem.
Om mikkelappel.dk

 

Om Mikkel Appel

 

  Mit navn er Mikkel Appel, jeg har arbejdet på Det Danske Filmstudie i starten af nullerne som Toneassistent, og jeg  har været en kort overgang på Den Danske Filmskole på Holmen, som Tonemester, og lavet lyd på en del kortfilm, og været med på nogle spillefilm på Det Danske Filmstudie. Jeg har været aktiv i Foreningen Outsideren og det gav mig mulighed for at deltage i Psykiatrialliancen, og tale på Folkemødet i 2016 på Bornholm. Jeg har skrevet en kronik i Politiken om mig selv og psykiatri.

 

Jeg har nu meldt mig ind i foreningen        som menig medlem, hvor jeg godt kunne tænke mig at være mere aktiv og kæmpe for psykiatri brugernes rettigheder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har også gang i et fredsflagsprojekt som du kan læse mere om på Caremaker og støtte hvis du har lyst :-).